Logo-Studio Wuestenbergs
Logo-Studio Wuestenbergs

Definitieve laserontharing

Heb jij ook een grondige hekel aan die ongewenste haartjes die snel terugkeren na het scheren? Last van huidirritatie, ingegroeide haren of een droge huid na het scheren? Verminderd zelfvertrouwen door overtollige haargroei op soms heel vervelende plaatsen? Wil je als sporter af van ongewenste haren? Maak komaf met die vervelende haargroei, stoppels en te lange badkamerbezoeken!

 

Ik raad je aan scheermesjes en andere toestelletjes, die je tijd en geld kosten en slechts een tijdelijke oplossing bieden, in het verleden te laten. Ga voor een permanente oplossing met laserontharing. 

 

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij mij terecht.

 Snelle en comfortabele definitieve ontharing

 • Pijnloos ! Beloofd ! 
 • Snelle behandelingstijd 
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kan je je dagelijkse bezigheden weer oppakken 
 • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid 
 • Hoge dekkingsratio van de laserkop garandeert dat elke follikel wordt behandeld 
 • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn 
 • Veilige behandeling het hele jaar door 
 • Klaar in 5-8 sessies 

Veelgestelde vragen

 

 • Moet ik mijn haren laten groeien? 
  Nee, juist niet. Ik vraag om de haren 48 uur voor de behandeling af te scheren. Wel zie ik de beharing eerst graag even om goed te kunnen beoordelen met wat voor haar we te maken hebben. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek.
   
 • Hoe vaak heb ik een behandeling nodig? 
  Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen met de Diode Coolskin+ Ice Laser nodig. Dit is wisselend per zone.
   
 • Is er onderhoud nodig na permanent ontharen? 
  Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Daarom adviseer ik  om de beharing goed in de gaten te houden en eventueel één keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.
   
 • Zijn er contra-indicaties?
  Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen) 
   
 • Wat houdt een intakegesprek in?
  Een intakegesprek is gratis en duurt een half uurtje. Daarin leg ik je de techniek van de Diode CoolSkin+ Ice Laser uit en bekijk ik de te behandelen zones.  Je krijgt ook een korte testsessie op een te behandelen zone.  Hierna beslis je pas of je de laserbehandelingen wenst uit te voeren.

Zowel het intakegesprek, als laserbehandelingen kunnen makkelijk online geboekt worden. 

 

Een pareltje: Diode CoolSkin + Ice Laser

De Diode CoolSkin+Ice laser maakt gebruik van de SHR-techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en volledig pijnloze manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen is nu ook volledig pijnloos op de meest gevoelige zones.

 

Het geheim van de pijnloze SHR-techniek is dat enkel de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, is de SHR-behandeling kort, comfortabel en leidt ze bovendien tot uitstekende resultaten.

 

Omdat de lichtstraal continue in beweging is, worden de behandelingen met de Diode Ice Laser door klanten als pijnloos beschreven. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL/VPL-ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandelt, wat kan resulteren in een pijnlijke behandeling en potentiële huidbeschadigingen. Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel. 

 


afspraak & contact

 

Heb je interesse in één of meerdere behandelingen bij Studio Wuestenbergs? Neem dan snel contact op en maak vandaag nog een afspraak. Dit kan je ook online doen.